NOUTATI

condiții de intrare în țări ue în context covid19

Informează-te, lucrează legal și cunoaște-ți drepturile pentru a fi protejat!
O campanie a Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Ar putea fi o imagine cu unul sau mai mulţi oameni şi text care spune „EȘTI LUCRĂTOR SEZONIER ÎN STRĂINĂTATE? Informează-te lucrează legal și cunoaÈ™te-Èi drepturile pentru a fi protejat! o campanie a Ministerului Muncii și Protecției Sociale CONDIȚII DE INTRARE ÎN TĂRI UE ÎN CONTÉXT COVID-19 CUVERNUI NE ROMANTE! ROM MINISTERUL MUNCI ȘI PROTECȚIEI SOCIALE”

MUNCA SEZONIERA ÎN GERMANIA

 

    În cadrul campaniei ”Informează-te, lucrează legal și cunoaște-ți drepturile pentru a fi protejat!”, Ministerul Muncii și Protecției Sociale începe de astăzi distribuirea materialelor informative privind munca sezonieră în Germania. Broșurile vor fi împărțite cu ajutorul colegilor din agențiile județene de ocupare a forței de muncă și din inspectoratele teritoriale de muncă, precum și în gări, autogări, aeroporturi, cu sprijinul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii.
    Scopul acestui demers este de a ne asigura că cetățenii care decid să plece să muncească sezonier în Germania își cunosc drepturile pe care le au și știu cui să se adreseze dacă întâmpină probleme, pentru a evita, în acest fel, situațiile de abuz asupra lucrătorilor români. Informații detaliate privind munca sezonieră în Germania pot fi găsite pe pagina de internet a Ministerului Muncii și Protecției Sociale:

http://mmuncii.ro/j33/index.php/ro/2014-domenii/afaceri-europene-%C8%99i-rela%C8%9Bii-interna%C8%9Bionale/6218-2021-lucrator-sezonier-de?fbclid=IwAR1jCWIBITqj1innpn5mIzrm5_p5foS5D1Wfkmt5VFrlxkr1g178dlWbuAQ

 

MUNCA SEZONIERA ÎN STRĂINĂTATE

Vrei să lucrezi sezonier în străinătate? Informează-te, lucrează legal și cunoaște-ți drepturile pentru a fi protejat!

 

Munca sezoniera in Germania

2021

 

Munca în străinătate

Informații despre intermedierea și plasarea forței de muncă în străinătate