Noutati ITM
Back

05.09.2019 - Buletin informativ Revisal

Reamintim angajatorilor că, începând cu data de 01 iunie 2019, Inspectia Muncii a pus la dispoziție o versiune actualizată a aplicației REVISAL pentru transmiterea registrului de evidența a salariaților în format electronic. Este vorba despre cea mai noua versiune, adică REVISAL 6.0.7, iar in acest context Inspecția Muncii a actualizat ghidul "Răspunsuri la situații frecvente ce pot aparea în timpul utilizării aplicației Revisal, sau a portalului online ReGES."

Important pentru o instalare corectă a aplicației Revisal!

Versiunea 6.0.7 a aplicației Revisal poate fi instalată numai dacă versiunea 6.0.6 există deja pe stația de lucru sau nu ati avut nicio alta versiune de Revisal instalată anterior.
Pentru instalarea Revisal 6.0.7 nu este necesara dezinstalarea versiunii anterioare a aplicației Revisal, 6.0.6.

În situatia în care aveți instalată versiunea 5.0.8 a aplicației, este necesar să instalați inițial versiunea 6.0.5 și, ulterior, versiunile 6.0.6 și 6.0.7. succesiv.

Pe pagina de internet www.inspectiamuncii.ro/reges, respectiv www.itmsalaj.ro, la sectiunea “Registrul electronic”, găsiți informații privind modalitatea de instalare și utilizare, inclusiv preluarea datelor din aplicația anterioară.

În perioada următoare, angajatorii vor putea utiliza, în paralel, aplicația Revisal versiunea 6.0.5/6.0.6 și aplicația Revisal versiunea 6.0.7, precum și aplicații non-Revisal configurate, ținînd cont de specificațiile tehnice publicate pe portalul Inspecției Muncii. Transmiterea registrului în formatul prevăzut de H.G. nr. 905/2017, cu modificările și completările ulterioare, se va face conform termenelor legale prevăzute de actul normativ. 

 

                       Luminița Elena Nemeș

Inspector șef

Mariana Pop

Consilier CCRP