Noutati ITM
Înapoi

19.08.2019 - Carnete de munca

Carnetul de munca, completat pana la data de 31.12.2010, este un document personal si oficial al titularului, deoarece atesta activitatea desfasurata, durata acesteia, salariul, vechimea in meserie, specialitate, respectiv vechimea totala in munca pana la data de 31.12.2010. Prezentarea acestuia , in original, este obligatorie la casele judetene de pensii, la agentiile judeţene pentru ocuparea fortei de munca, etc. in vederea deschiderii drepturilor la pensie, indemnizatie de şomaj, etc.

Avand in vedere faptul ca in prezent in evidentele ITM Salaj exista un numar de 196 carnete de munca neridicate de catre agenţii economici in vederea redistribuirii acestora fostilor sau actualilor salariati, informam angajatorii, respectiv titularii  ca se pot prezenta la sediul institutiei din Zalau, bld.Mihai Viteazu, nr.85  in vederea preluarii carnetelor de munca. Lista cu angajatorii care nu au ridicat carnetele de munca ale salariatilor este afisata pe site la adresa www.itmsalaj.ro si la sediul institutiei.

De asemenea, in gestiunea ITM Salaj mai exista un numar de 5680 carnete de munca neridicate de catre titularii a caror activitate a incetat anterior datei 31.12.2010.

Carnetele de munca pot fi ridicate de catre titulari/angajatori de la sediul institutiei dupa urmatorul program :

-     Luni – Joi   intre orele : 8,00 – 16,30 ;

-     Vineri        intre orele : 8,00 – 14,00

                 

 

                       Luminita Elena Nemes

Inspector sef

 

Mariana Pop

Consilier CCRP