MASS-MEDIA
Înapoi

22.12.2020 - Versiune noua Revisal

Începând cu data de 19 decembrie 2020, Inspecţia Muncii a pus la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic.

Începând cu data de 19 decembrie 2020, transmiterea registrului poate fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate din versiunile 6.0.7/6.0.8 ale aplicației Revisal.

Important! Versiunea 6.0.8 a aplicației Revisal poate fi instalată numai dacă există deja pe stația de lucru versiunea 6.0.7 sau nu a fost nicio altă versiune de Revisal instalată anterior.Pentru instalarea Revisal 6.0.8 nu este necesară dezinstalarea versiunii anterioare a aplicaţiei Revisal, 6.0.7.Utilizatorii care au instalată versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 a aplicației și ulterior, vor efectua trecerea la versiunile 6.0.6, 6.0.7, după care vor instala versiunea 6.0.8.

Versiunea aplicației Revisal 6.0.8 cuprinde o serie de elemente noi:
Actualizarea nomenclatorului COR în conformitate cu Ordinul de modificare şi completare a Clasificării Ocupaţiilor din România - nivel de ocupaţie emis de Ministerul Muncii și Protecţiei Sociale și Institutul Naţional de Statistică nr. 1.477/ 12.10.2020 / 1.056/14.10.2020.

- Introducerea unui nou atribut pentru câmpul Tip normă:  Normă întreagă conform OUG 132/2020care are asociate informații referitoare la durata timp muncă, tip interval repartizare și timp muncă. Se aplică pentru toate tipurile de contract existente cu normă întreagă (Contract individual de muncă, Contract de muncă la domiciliu, Contract de munca cu clauza de telemuncă, Contract de ucenicie la locul de muncă, Contract de muncă temporară), mai puțin pentru tipul de contract Contract individual de muncă pentru tineri dezavantajați – Legea 189/2018.

- Introducerea unui nou tip de contract: Contract de muncă temporară cu clauză de telemuncă.
Alinierea perioadei contractului de ucenicie la prevederile legale în vigoare
perioada de contract acceptată este cuprinsă în intervalul 6 – 36 luni.

Identificatorul de salariat: CNP/Serie pasaport/Serie Act nu mai acceptă virgulă. 
 Nu se mai permite înregistrarea de identificatori care conțin caracterul virgulă.

Indentificatorul de contract: Număr contract nu mai acceptă virgulă. Nu se mai permite înregistrarea de identificatori care conțin caracterul virgulă. Aceasta restricție se aplică contractelor neradiate, aflate în una din stările următoare: activ, suspendat sau detașat.

Pe pagina de internet www.inspectiamuncii.ro/reges, respectiv www.itmsalaj.ro, la sectiunea “Registrul electronic”, se găsesc informații privind modalitatea de instalare și utilizare a aplicației.

                                                                  

 

                       Luminița Elena Nemeș

Inspector șef

 

Mariana Pop

Consilier CCRP