Covid
IMPORTANT !!!
 
►HOTĂRÂRE privind modificarea locației a două centre de vaccinare de la nivelul județului Caraș-Severin aici LISTA CENTRELOR DE VACCINARE – ETAPA A II-A CARAȘ-SEVERIN aici
 
►HOTĂRÂREA privind constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19, pe ultimele 14 zile,la data de 13.01.2021 şi dispunerea măsurilor pentru punerea în aplicare a HGR nr.3/2021la nivelul județuluiCaraș-Severin aici
 
►HOTĂRÂREA privind constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19, pe ultimele 14 zile, la data de 06.01.2021 şi dispunerea măsurilor pentru punerea în aplicare a HGR nr.1065/2020 la nivelul județului Caraș-Severin, însoțită de anexa 1 si anexa 2 aici
 
►HOTĂRÂREA privind constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19, pe ultimele 14 zile, la data de 16.12.2020 şi dispunerea măsurilor pentru punerea în aplicare a HGR nr.1065/2020 la nivelul județului Caraș-Severin, hotărâre însoțită de anexa nr. 1 si anexa nr. 2 aici
 
HOTĂRÂREA nr. 58/2020 privind constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19, pe ultimele 14 zile, la data de 10.12.2020 şi dispunerea măsurilor pentru punerea în aplicare a HGR nr.967/2020, cu modificările şi completările ulterioare, la nivelul județului Caraș-Severin  (anexa nr. 1 și anexa nr. 2)
 
►Hotărârea privind constatarea încadrării în limitele de incidență cumulată a cazurilor de COVID-19, pe ultimele 14 zile, la data de 02.12.2029 și dispunerea măsurilor pentru punerea în aplicare a HGR nr.967/2020, la nivelul județului Caraș-Severin, hotărâre însoțită de anexa nr. 1 si anexa nr. 2 aici
 
►Având în vedere evoluţia îngrijorătoare a pandemiei de SARS CoV-2 în judeţul nostru, azi, 13.11.2020, a avut loc o şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin. În urma analizării situației epidemiologice înregistrată la nivelul județului Caraș-Severin, CJSU a emis Hotărârea nr. 52/13.11.2020 însoțită de Anexa nr.1 și 2, Hotărâre care intră în vigoare începând cu data de 14.11.2020. ------ Hotărârea şi Anexele aferente se pot consulta dând clik aici
 
►GHID PRIVIND DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚII ÎN REGIM DE MUNCĂ LA DOMICILIU / TELEMUNCĂ / PROGRAM INDIVIDUALIZAT DE MUNCĂ (citește mai departe)
 
►H O T Ă R Â R E  privind instituirea OBLIGATIVITĂȚII purtării măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura în spațiile deschis PE TOT TERITORIUL JUDEȚULUI CARAŞ-SEVERIN (citește mai departe)
 
►Măsurile dispuse începând cu data de 28.10.2020, în vederea diminuării impactului riscului epidemiologic la nivelul judeţului Caraş-Severin, conform ratei de incidenţă constatată la data de 27.10.2020 (citește mai departe)
 
►REGULAMENT Privind instituirea unor măsuri pentru prevenirea și controlul infecțiilor, aplicabil la nivelul Inspectoratului Teritorial de Muncă Caraș-Severin, pe durata stării de alertă în contextul situației epidemiologice generate de virusul SARS-CoV-2 (citește mai departe)
 
►H O T Ă R Â R E privind obligativitatea acoperirii feţei, la nivelul nasului şi gurii, cu orice materiale de protecţie de unică folosinţă sau reutilizabile (măşti de protecţie, eşarfe sau alte accesorii vestimentare), pe teritoriul judeţului Caraş-Severin, pentru limitarea răspândirii cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI PRIVIND PREVENIREA RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS (SARS-CoV-2) LA EFECTUAREA CURĂŢENIEI IN SECTORUL NON MEDICAL (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI privind prevenirea răspândirii noului coronavirus (SARS-CoV-2) la reluarea activităților de transport, distribuție şi încărcare/descărcare mărfuri (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI PRIVIND PREVENIREA RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS (SARS-CoV-2) ÎN CĂMINELE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE (citește mai departe)
 
►Ghidul pentru revenirea la muncă în condiții de siguranță pentru angajați și angajatori (citește mai departe)
 
►Recomandări privind prevenirea răspândirii noului coronavirus (SARS-CoV-2) la reluarea activităţii în unităţile de frizerie, coafură şi cosmetică (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI pentru lucrători privind prevenirea infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) în situaţia deplasărilor pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă (completari) (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI PENTRU LUCRĂTORI PRIVIND PREVENIREA RĂSPÂNDIRII INFECȚIEI CU COVID 19 LA LOCURILE DE MUNCĂ (citește mai departe)
 
►INFORMARE privind prevenirea infecţiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) în situaţia deplasărilor pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă (citește mai departe)
 
►Întrebări frecvente în domeniul securității și sănătății în muncă și al supravegherii pieței produselor în domeniile de competență ...... (citește mai departe)
 
►Întrebări frecvente din domeniul relațiilor de muncă ...... (citește mai departe)
 
►Anunț cu privire la măsurile dispuse de ministrul muncii și protecției sociale prin ordinul nr. 721/25.03.2020 ...... (citește mai departe)
 
►INFORMARE privind prevenirea infecţiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) la locurile de muncă
În contextul răspândirii infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2), Inspecţia Muncii recomandă angajatorilor, lucrătorilor, reprezentanţilor acestora, precum şi altor participanţi la procesele de muncă să se informeze şi să aplice măsurile dispuse de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență şi de autoritățile competente, pentru gestionarea și limitarea răspândirii COVID-19. ...... (citește mai departe)