Covid
IMPORTANT !!!
 
►HOTĂRÂREA privind constatarea încadrării în limitele de incidenţă cumulată la 14 zile, conform datelor preluate de pe Alerte ms.ro în data de 21.02.2022 şi dispunerea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul județului Caraș-Severin, conform prevederilor HGR nr. 171/2022 aici

 (consultați aici toate actele întocmite de COMITETUL JUDEŢEAN PENTRU SITUAŢII DE URGENŢĂ Caraș-Severin)

 
 
►RECOMANDĂRI PRIVIND PREVENIREA RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS (SARS-CoV-2) LA EFECTUAREA CURĂŢENIEI IN SECTORUL NON MEDICAL (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI privind prevenirea răspândirii noului coronavirus (SARS-CoV-2) la reluarea activităților de transport, distribuție şi încărcare/descărcare mărfuri (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI PRIVIND PREVENIREA RĂSPÂNDIRII NOULUI CORONAVIRUS (SARS-CoV-2) ÎN CĂMINELE PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE (citește mai departe)
 
►Ghidul pentru revenirea la muncă în condiții de siguranță pentru angajați și angajatori (citește mai departe)
 
►Recomandări privind prevenirea răspândirii noului coronavirus (SARS-CoV-2) la reluarea activităţii în unităţile de frizerie, coafură şi cosmetică (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI pentru lucrători privind prevenirea infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) în situaţia deplasărilor pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă (completari) (citește mai departe)
 
►RECOMANDĂRI PENTRU LUCRĂTORI PRIVIND PREVENIREA RĂSPÂNDIRII INFECȚIEI CU COVID 19 LA LOCURILE DE MUNCĂ (citește mai departe)
 
►INFORMARE privind prevenirea infecţiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) în situaţia deplasărilor pentru îndeplinirea sarcinilor de muncă (citește mai departe)
 
►Întrebări frecvente în domeniul securității și sănătății în muncă și al supravegherii pieței produselor în domeniile de competență ...... (citește mai departe)
 
►Întrebări frecvente din domeniul relațiilor de muncă ...... (citește mai departe)
 
►Anunț cu privire la măsurile dispuse de ministrul muncii și protecției sociale prin ordinul nr. 721/25.03.2020 ...... (citește mai departe)
 
►INFORMARE privind prevenirea infecţiei cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2) la locurile de muncă
În contextul răspândirii infecției cu noul Coronavirus (SARS-CoV-2), Inspecţia Muncii recomandă angajatorilor, lucrătorilor, reprezentanţilor acestora, precum şi altor participanţi la procesele de muncă să se informeze şi să aplice măsurile dispuse de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență şi de autoritățile competente, pentru gestionarea și limitarea răspândirii COVID-19. ...... (citește mai departe)